top of page

YOGATHERAPIE

Yoga Therapie is kortdurende individuele therapie op maat voor iedereen die behoefte heeft aan een persoonlijke benadering en resultaatgericht wil werken aan specifieke klachten, persoonlijke thema’s of doelstellingen. Of het gaat om fysieke klachten, mentale klachten, gewenste veranderingen op gedragsniveau (bijv. mbt verslavingen) of emotionele klachten of spirituele groei. De toepassingen vanuit de yogatherapie zijn talrijk, natuurlijk en doeltreffend. Ik werk met ayurveda, chinese geneeswijzen, voedings- en lifestyleadvies en yoga en meditatie vanuit de kundalini yogatraditie.


Gedurende het begeleidingstraject werk je aan je klacht en de symptomen, je bewustwording, je inzicht in de klacht, acceptatie en transformatie. Je krijgt helder waar je staat, waar je naartoe wilt en welke fysieke, emotionele en mentale aspecten een uitdaging vormen. Je ontvangt interessante richtlijnen en tips voor het maken van positieve aanpassingen in je levensstijl en je leert yoga en meditatie te integreren in je dagelijks leven.

 

Werkwijze

Aan de hand van een intakegesprek krijgen we de klacht waaraan je wilt werken, je doelstellingen en de duur van het traject helder. Op basis hiervan maak ik een behandelplan waarin het traject en de duur beschreven wordt en dat door beide partijen ondertekend wordt.

De yogatherapie bestaat uit een combinatie van gesprek, oefeningen gericht op zelfhealing zoals acupressuur en 'tapping' en yoga-oefeningen en meditaties. De oefeningen en meditaties zijn voor iedereen toegankelijk en worden per mail toegestuurd zodat je er ook thuis mee aan de slag kunt. 

 

Tarieven

Een consult Yoga Therapie kost 110 euro. 
Een sessie duurt 1 uur.

Vraag hier een intake gesprek aan

Success! Message received.

bottom of page