HEALING en READING

SAT NAM RASAYAN HEALING (SNR) is  een eeuwenoude vorm van healing oorspronkelijk afkomstig uit India en Tibet en maakt deel uit van de Kundalini Yoga traditie van Yogi Bhajan.

Deze vorm van healing werd eeuwen lang in het geheim beoefend maar is sinds 30 jaar voor iedereen toegankelijk gemaakt. 

 

De meditatieve neutrale staat die nodig is voor een effectieve healing, bereik je door te oefenen met je zintuigen en de elementen waardoor je leert alles op hetzelfde moment waar te nemen. Deze bewuste staat maakt het mogelijk in Shunya (state of silence) te leven: een complete stilte waarin alles een is. Otewel non-dualiteit.

 

Hoe werkt de healing? 

Vanuit Shunya is het mogelijk ongemakken en blokkades in jezelf en clienten waar te nemen en in meditatie op te lossen, zodat de kracht van de zelfgenezing weer kan werken.

 

Waarvoor wordt de healing methode gebruikt?

Sat Nam Rasayan is een effectief instrument voor het behandelen van allerlei ziekten en blokkades. In de behandeling ervaar je als client een diepe ontspanning, laat je verstoorde energie patronen los en bereik je een nieuw niveau van evenwicht en flow. Ook kan er inzicht ontstaan in de achtergronden van een ziekte of een probleem.


Tijdens de zachte en tegelijkertijd zeer krachtige healing gaat de healer in een meditatieve staat waarin alles een is. Zo voelt zij wat er speelt bij de client op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Alles wat opkomt bij de healer wordt opgelost, geheeld en in balans gebracht. Na afloop vertel ik je mijn ervaring (READING) en krijg je inzicht in je status quo en hetgeen er geheald is. Vanuit hier kijken we welke concrete stappen zoals meditaties, voedingsadvies, levenstijl-advies etc. er genomen kunnen worden. 

Wil je een SAT NAM RASAYAN HEALING & READING ervaren?

De bijdrage voor een consult van 60 minuten zijn 

€ 85,- per consult. Voor een consult van 90 minuten € 115,-

Healing op afstand of via Skype is ook mogelijk.

Dit duurt 60 minuten en kost €75,- per consult.

Na de healing ontvang je een resume met mijn ervaringen met betrekking tot de status quo en hetgeen waar aan gewerkt is.

Voor meer informatie of het boeken van een Healing consult, kun je mailen naar info@shinecompany.nl of bellen naar 06-26906272

Happy to Meet and Serve YOU!

© by Shine Company 2010 2020

  • s-facebook
  • Twitter Metallic