top of page

KUNDALINI YOGA

Yoga is erg goed voor je fysieke gesteldheid en dat is ook vaak de reden waarom veel mensen het doen. Maar er is meer. Kundalini Yoga wordt de yoga van het bewustzijn genoemd. dit betekent dat het effect heeft op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau! Dus de inspanning (en ontspanning) die je levert heeft invloed op al jouw delen. Kundalini Yoga is een eeuwenoude wetenschap, een spiritueel pad en een complete levensstijl om datgene te bereiken wat we allemaal willen zijn: Happy, Healthy en Holy.

 

Kundalini Yoga maakt gebruik van lichaamshoudingen (asana's), geluid (mantra's), handhoudingen (mudra's), ademhaling (pranayama) en meditaties om te ontspannen en je lichaam en geest te herstellen.

Wil je je echt happy voelen, goed in je vel zitten, dichter bij jezelf staan en ervaren wie je in werkelijkheid bent? Dan zijn Kundalini Yoga & meditatie het antwoord!

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze krachtige en zeer effectieve vorm van Yoga, onderwezen door Yogi Bhajan, Ph.D., Master of Kundalini Yoga, is een prachtige en snelle manier om je lichaam te herstellen, je mind te resetten, je emoties te verwerken en je spirit te ervaren!

Hoe doe je dat? Door de kriya's (yoga-set) worden je zenuwstelsel en je immuunsysteem gestimuleerd, terwijl je je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit vergroot. Dit zorgt ervoor dat je je mind focust en je geest opent

Vanaf de eerste les of exercise, zul je er al de vruchten van plukken. Want het vermindert rugpijn, stress, helpt bij verslaving, depressie, slapeloosheid en overgewicht. Kundalini Yoga belooft je balans, peace of mind en bergen met energie! Iedereen kan het!

 

Voor het lesaanbod klik je hier 

bottom of page