top of page

Curriculum Drs. Jeanine van der Vlies

 

In 1999 heeft Jeanine van der Vlies haar studie aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Daarna is zij werkzaam geweest in advertising, het bankwezen en als juriste. Sinds 2007 werkt zij als hypnotherapeut en tevens integratief psychotherapeut. Zij is twee jaar aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie verbonden geweest als Assessor en Intaker. Bij Blooming Trainingsbureau werkte zij als senior trainer en ontwikkelde persoonlijke ontwikkelings-trainingen. 

Jeanine volgde in 2011 de Internationale Kundalini Yoga opleiding bij de Amerikaanse Gurumarka Singh en is sindsdien KRI en IKYTA gecertificeerd Kundalini Yoga en Meditatie lerares. 

Om de eeuwenoude ayurvedische yogaleer verder te integreren in haar praktijk volgde zij de International Yoga Therapy Training bij Guru Dharam.

In 2016 behaalt zij haar level 2+ van de  Sat Nam Rasayan (meditatieve geneeswijze) Healing opleiding bij Guru Dev Singh. In 2017 is zij gestart als aspirant Sat Nam Rasayan instructeur. 

Op basis van de SNR healing heeft zij haar eigen healing techniek ontwikkelt genaamd DEEP MEDITATIVE HEALING & READING. Vandaag de dag geeft zij wereldwijd deep meditatie healings & readings en onderwijst hierin.

Jeanine is in het bezit van een diploma Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis.

Zij voert haar eigen healing- en therapiepraktijk in Amsterdam en geeft Kundalini Yoga en meditatie les, Intensives en workhops.

WELKOM

Jeanine (Sachdhyan Kaur) begon al op zeer jonge leeftijd (5 jaar) met mediteren en 'stil zijn'. Zo leerde zij dat in de Stilte de antwoorden liggen. Zij heeft altijd geloofd in de kracht van taal en het manifestatievermogen van gedachtenkracht en visualisatie vanuit een staat van Stilte. Dit komt mede naar voren in haar werk als integratief hypnotherapeut en healer. 
In 2009 kwam zij in aanraking met Sat Nam Rasayan, een meditatieve vorm van healing vanuit de Kundalini Yoga. Ze is KRI gecertificeerd Kundalini Yoga lerares en geeft les sinds 2010. Haar passie ligt bij haar werk als Sat Nam Rasayan Healer en Kundalini yoga & meditatielerares. Naast het opvoeden van haar twee dochters, ziet zij het healen en mensen te helpen om dichter bij zich zelf te komen en te leven vanuit hun ware aard als doel van haar komst op aarde.

De 3-jarige opleiding tot SNR healer rondde zij af in 2014.

Vanuit de SNR heeft zij de healingmethode van Diepe Meditatieve Healing & Reading ontwikkelt, waarin ze ook onderwijst.
Door haar verhoogd intuïtief vermogen is zij in staat mensen 'te lezen' en te zien wie ze in de kern zijn en hoever ze daar vanaf staan. Haar hogere intentie is het dan ook om studenten zich te laten openen, in hun kracht te zetten en hen te begeleiden naar hun ware 'ik' zodat ze vanuit hun volledige potentie kunnen leven en 'shinen'.

Jeanine van der Vlies (1973) is de de oprichter van SHINE COMPANY. 

SHINE COMPANY is ontstaan toen zij 13 jaar geleden als integratief therapeut begon te werken. Het is altijd haar doel geweest om mensen hun eigen 'licht' te laten (her)ontdekken en van daaruit te leven. 

Door de combinatie van therapie & healing en yoga & meditatie biedt SHINE COMPANY een uniek pakket voor healing,  empowerment, awareness en lifestyle change. 

 

Wil je het zelf ervaren? Je bent van harte welkom bij mijn healingconsults, hypnotherapiesessies, Kundalini yoga & meditatie lessen en workshops. 

Happy to serve You!

Blessings, 

Jeanine / Sachdyan Kaur

 

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page