SCHEIDINGSCOACHING

Scheiden of uit elkaar gaan gaat vaak niet zonder horten of stoten. Opnieuw alleen zijn kan een schok en veel verdriet met zich meebrengen. Je gaat door een rouwproces met alle gevoelens die daarbij horen. Terwijl je nog volop in een rollercoaster zit moeten er vaak veel praktische dingen geregeld worden. Scheidingscoaching helpt om je leven weer op de rails te krijgen en geeft de begeleiding die je nodig hebt om te bouwen aan een toekomst zoals jij die voor ogen hebt. Het helpt je om een bron aan te boren die je altijd al in je hebt gehad. Zo leer je gevoelens van wanhoop, onzekerheid, verwarring, verdriet en boosheid om te zetten in kracht, Zodat je sterker uit de strijd komt en in de meeste gevallen ook blijer. 

 

Werkwijze

Naar aanleiding van een intakegesprek wordt er een stappenplan op maat gemaakt. Dit stappenplan beslaat de subdoelen en hoofddoeleinden, de prognose en het aantal sessies.

Hoewel de tools die gebruikt worden tijdens de coaching afhankelijk zijn van de persoonlijke situatie van de client, zal er altijd zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau gewerkt worden. 

De client krijgt vaak lifestyleadvies en praktische oefeningen mee naar huis.

 

Tarief

Een consult kost 75 euro en duurt een uur. 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je          contact op nemen of bellen: 0626906272